АБВ е с нова начална страница

Ако искате да разберете повече за новостите на началната страница на АБВ,
кликнете с мишката върху символите в картинката, отбелязани с

Решихме да обновим началната страница на АБВ, за да я направим още по-полезна за вас.


Проектирахме я така, че да запазим възможността с един поглед да видите акцентите за деня, да прегледате пощата си, да разберете прогнозата за времето, да научите нещо полезно и интересно, да се разнообразите с нещо забавно и да прочетете хороскопа си.


Обърнахме внимание и на дизайна. Сега той е по-изчистен и подреден, за да намирате по-лесно полезната и интересната за вас информация.


Освежихме формата за вход в АБВ Поща, следвайки световните тенденции, но запазихме нейното удобство.


Постарахме се да направим зареждането й по-бързо, защото ценим вашето време !


В “Забавно” ще можете да разнообразите деня си с интересни видеоклипове и забавни игри.

Новият линк "последни новини" Ви дава възможност бързо и лесно да научите новините от последния час, публикувани във Vesti.bg.

От линка "последни новини" можете да се информирате за актуалните новини от света на спорта, отразени в Sportni.bg.

Всяка Edna женa ще открие блока “За жените”, в който ще може да прочете интересни и полезни статии, свързани с модата, козметиката, дома, семейството и всичко, което я заобикаля.

Изцяло обновеният блок “Времето” Ви информира за температурата навън в момента. Можете много бързо да се осведомите за прогнозата за днес, утре и в следващите 10 дни.


В новия блок “Бизнес”, освен валутните курсове за деня, всеки потребител на АБВ ще може да открие и интересна информация за управлението на личните финанси и за света на бизнеса и парите.


Запазихме харесваната функционалност за персонализиране и разместване на информационните блокчета, така че да можете да подредите и организирате началната страница на АБВ Поща според ежедневието и интересите ви. За да преместите един блок, поставете курсура на мишката в горната му част, до заглавието. Курсурът на мишката ще промени формата си и ще стане кръстче. Вече можете да започнете преместването, като кликнете и влачите блокчето до мястото, на което желаете да го поставите.